Χωρίς κάποια επιτυχία ολοκλήρωσαν οι Στέφανος Δημητριάδης και Νόρα Δράκου την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ. Ο αθλητής του Ολυμπιακού κατετάγη 15ος στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 1:55.36 και δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα που θα αγωνιστεί το απόγευμα στον τελικό του αγωνίσματος. Από την πλευρά της, η Πατρινή πρωταθλήτρια έμεινε πολύ μακριά από τον καλό εαυτό της στα 50μ. ελεύθερο, όπου περιορίστηκε στην 36η θέση με 25.31 και φυσικά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.
Χωρίς κάποια επιτυχία ολοκλήρωσαν οι Στέφανος Δημητριάδης και Νόρα Δράκου την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού κατετάγη 15ος στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 1:55.36 και δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα που θα αγωνιστεί το απόγευμα στον τελικό του αγωνίσματος.
Από την πλευρά της, η Πατρινή πρωταθλήτρια έμεινε πολύ μακριά από τον καλό εαυτό της στα 50μ. ελεύθερο, όπου περιορίστηκε στην 36η θέση με 25.31 και φυσικά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.
Η διοργάνωση ολοκληρώνεται το απόγευμα, με τον Ανδρέα Βαζαίο να μετέχει στις 18:03 στον τελικό των 100μ. μικτή ατομική.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.