
Νεκρός από αναθυμιάσεις 55χρονος που έπεσε σε δεξαμενή λαδιού
Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος στα Χανιά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα σε δεξαμενή ελαιόλαδου, που ήταν άδεια, σε μονάδα τυποποίησης λαδιού στην περιοχή Καμισιανά του Δήμου Πλατανιά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις.
Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος στα Χανιά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα σε δεξαμενή ελαιόλαδου, που ήταν άδεια, σε μονάδα τυποποίησης λαδιού στην περιοχή Καμισιανά του Δήμου Πλατανιά.
Στη μονάδα σήμανε συναγερμός και άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από τους σταθμούς Χανίων και Κισσάμου που τον ανέσυραν νεκρό.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Θρίαμβος με δύο χρυσά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ

