
Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης
Καθυστερήσεις στις πτήσεις αεροσκαφών στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» προκάλεσε η περιορισμένη ορατότητα λόγω της πυκνής ομίχλης που κάλυψε το πρωί περιοχές στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
Καθυστερήσεις στις πτήσεις αεροσκαφών στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» προκάλεσε η περιορισμένη ορατότητα λόγω της πυκνής ομίχλης που κάλυψε το πρωί της Κυριακής περιοχές στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
Συγκεκριμένα με καθυστέρηση 1,5 ώρας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αεροπλάνο της Turkish Airlines που εκτελούσε πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Καθυστέρηση μιας ώρας υπήρξε και στην άφιξη αεροπλάνου της Ryanair που πραγματοποιούσε πτήση από την Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη

