
Συνάντηση στην Λάρνακα είχαν Αναστασιάδης – Ολάντ
Τριανταπεντάλεπτη συνάντηση είχαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι πρόεδροι της Κύπρου και της Γαλλίας, Νίκος Αναστασιάδης και Φρανσουά Ολάντ. Προηγουμένως ο Γάλλος πρόεδρος είχε μεταβεί με ελικόπτερο στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, που βρίσκεται στην αντολική Μεσόγειο.
Τριανταπεντάλεπτη συνάντηση είχαν την Παρασκευή στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου Λάρνακας οι πρόεδροι της Κύπρου και της Γαλλίας, Νίκος Αναστασιάδης και Φρανσουά Ολάντ.
Προηγουμένως ο Γάλλος πρόεδρος είχε μεταβεί με ελικόπτερο στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο συμμετέχοντας στις επιχειρήσεις κατά του ISIS.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, του υπουργού Αμυνας Χριστόφορου Φωκαϊδη, του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου και του υπουργού Αμυνας της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
