Έτοιμοι να δηλώσουν ένοχοι οκτώ κατηγορούμενοι στο σκάνδαλο της FIFA
Τρίζει συθέμελα το αρχηγείο της FIFA στη Ζυρίχη. Η υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Λορέτα Λιντς, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως οκτώ από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο διαφθοράς της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν έλθει σε συμφωνία με τις αρχές για να δηλώσουν ένοχοι. Μάλιστα η πρώτη Αφροαμερικανή υπουργός Δικαιοσύνης στην Ιστορία, πρόσθεσε πως απο τους οκτώ, οι πέντε δεν συμπεριλαμβάνονται στον πρώτο κύκλο διώξεων που ξεκίνησε με την έφοδο της αστυνομίας στην Ελβετία πριν από έξι μήνες.
Τρίζει συθέμελα το αρχηγείο της FIFA στη Ζυρίχη. Η υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Λορέτα Λιντς, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως οκτώ από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο διαφθοράς της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν έλθει σε συμφωνία με τις αρχές για να δηλώσουν ένοχοι.
Μάλιστα η πρώτη Αφροαμερικανή υπουργός Δικαιοσύνης στην Ιστορία, πρόσθεσε πως απο τους οκτώ, οι πέντε δεν συμπεριλαμβάνονται στον πρώτο κύκλο διώξεων που ξεκίνησε με την έφοδο της αστυνομίας στην Ελβετία πριν από έξι μήνες.
Η Υπουργός Λιντς δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης των Χουάν Ανχελ Ναπούτ (πρόεδρου της CONMEBOL) και Αλφρέντο Χουαϊτ (πρόεδρου της Π.Ο. της Ονδούρας και αντιπρόεδρου της FIFA), οι οποίοι συνελλήφθησαν στην Ελβετία.
«Η προδοσία της εμπιστοσύνης στην υπόθεση αυτή, είναι εξωφρενική. Οι έρευνες για το σκάνδαλο διαφθοράς στους κόλπους της FIFA είναι εκτεταμένες και συνεχίζονται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ




