
Κατασχέσεις 2 εκατ. ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην υπουργών
Την κατάσχεση 1.800.000 ευρώ από τον λογαριασμό πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και άλλα 150.000 από λογαριασμό υπουργού της ΝΔ αποφάσισε το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς τα δύο πολιτικά πρόσωπα δεν μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν στα «πόθεν έσχες».
Την κατάσχεση 1.800.000 ευρώ από τον λογαριασμό πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και άλλα 150.000 από λογαριασμό υπουργού της ΝΔ αποφάσισε το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς τα δύο πολιτικά πρόσωπα δεν μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν στα «πόθεν έσχες».
Ακόμη, η Επιτροπή έλαβε απόφαση στην συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας να ασχοληθεί με τα προβλήματα, που προέκυψαν από τον αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου και του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο πρώην υπουργοί, από τους λογαριασμούς των οποίων θα γίνουν οι κατασχέσεις, είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος και ο Αριστείδης Τσιπλάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφυγή κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση



