Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oι 3 φράσεις που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σου ζωή

Oι 3 φράσεις που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σου ζωή

Θες να κάνεις καλύτερο σεξ; Να πώς θα τα καταφέρεις.


Το πρόβλημα: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σεξουαλική ζωή μου και χρειάζομαι βοήθεια άμεσα – είμαι σχεδόν 30 χρονών, είχα αρκετούς ερωτικούς συντρόφους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν απολάμβανα αρκετά το σεξ! Όλες οι φίλες μου το λατρεύουν. Περιγράφουν με μεγάλο ενθουσιασμό τις καυτές ιστορίες τους και με κάνουν να νιώθω ακόμα πιο ανασφαλής για τις σεξουαλικές μου ικανότητες. Θέλω να αρχίσουν να βελτιώνονται επιτέλους τα πράγματα, αλλά δεν έχω ιδέα από πού να ξεκινήσω»

Η λύση, σύμφωνα με την sex therapist Έμιλι Μορς: «Ξέρεις τι λένε για μία κρίση σαν και αυτή: είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξαναφτιάξεις και να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικά. Η αυτοπεποίθηση στο σεξ χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί, αλλά αν κάνεις αυτά τα μικρά βήματα και δεις τη σεξουαλικότητά σου από μία άλλη οπτική, μπορείς να μάθεις να αγαπάς το σεξ και να νιώθεις υπέροχα για τις επιδόσεις σου.
1. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου
Όσους ερωτικούς συντρόφους και αν είχες (ή δεν είχες) είναι απαραίτητο πού και πού να παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου – στην κυριολεξία. Έχει αποδειχθεί άλλωστε πως οι γυναίκες που αυνανίζονται συχνά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σεξ και πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή γενικότερα, επειδή ξέρουν τι είναι αυτό που τις ευχαριστεί. Ήρθε η ώρα να βάλεις στην καθημερινότητά σου λίγο χρόνο που θα πειραματίζεσαι solo, μέχρι να μάθεις ακριβώς τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

2. Νιώσε sexy
..και θα γίνεις. Αν σας έλεγα να μοιραστείτε μαζί μου μία στιγμή που νιώθατε αληθινά σέξι, τι θα απαντούσατε;
Κάθε γυναίκα μπορεί να θυμηθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της που ένιωθε ακαταμάχητα επιθυμητή. Ίσως να ένιωθες σέξι τη στιγμή που βρήκες το τέλειο οutfit για το ραντεβού, ή τότε που αντάλλαζες φιλιά στην παραλία με το καλοκαιρινό φλερτ. Τώρα είναι η ώρα να χτίσεις τη σεξουαλικότητά σου πάνω σε αυτές τις στιγμές και να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις για να αποκτήσεις ακόμα πιο σέξι εμπειρίες.
Ψώνισε καινούρια εσώρουχα, φόρεσε εκείνο το τέλειο σέξι φόρεμα που σου πέφτει τέλεια, κάνε ένα καινούριο χτένισμα ή οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις επιθυμητή.

3. Ζήτα αυτό που θες
Ένας από τους υποψήφιους λόγους για τους οποίους δεν απολάμβανες και τόσο το σεξ μέχρι τώρα, μπορεί να είναι το ότι έπαιζες το παιχνίδι χωρίς να γνωρίζεις τους κανόνες. Πρέπει να ξέρεις που να πας –και πώς να φτάσεις μέχρι εκεί –αφού είναι σχεδόν απίθανο να εμφανιστεί κάποιος που να μπορεί να διαβάζει το μυαλό σου και να γνωρίζει εξαρχής τι είναι αυτό που θες. Οι προηγούμενοι σύντροφοί σου μπορεί να υπέθετα πως, αφού δεν κάνεις σχόλια ή δεν δίνεις κάποια καθοδήγηση, περνάς εξίσου καλά. Τώρα όμως που γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου, μπορείς γίνεις πιο συγκεκριμένη πάνω στα θέλω και τις ανάγκες σου. Είναι μία καλή αρχή για να ξεκινήσεις να παίρνεις αυτό που θες»

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024