Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μπατακλάν με ένα λευκό τριαντάφυλλο
Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης, λίγο προτού αναχωρήσει από το Παρίσι για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο θέατρο Μπατακλάν, το χώρο της αιματηρότερης από τις πολλαπλές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης.
Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης, λίγο προτού αναχωρήσει από το Παρίσι για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο θέατρο Μπατακλάν, το χώρο της αιματηρότερης από τις πολλαπλές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.
Ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Παρίσι για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το Κλίμα.
«Είμαστε εδώ για να λάβουμε αποφάσεις, δεσμευτικές για όλους μας. Γνωρίζουμε τι πρέπει να πράξουμε. Είμαστε εδώ για να αποφασίσουμε πώς θα το πράξουμε» είπε στην ομιλία του.
Από το Παρίσι -τόνισε- «την πληγωμένη από την τρομοκρατία πόλη δηλώνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης, δημοκρατίας, αλληλεγγύης και οικολογικής συνείδησης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ πάντα προτιμούν την ειρήνη μέσω διαλόγου – Για την Κούβα δεν είναι πολύ πιθανό
- Από τον Σι Τζινπίνγκ στη Βαβυλώνα: Τι κρύβει στ’αλήθεια μια χειραψία;
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ (vid)
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία


