
ΝΔ: Ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της Infosolutions
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας Infosolutions, που απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας Infosolutions, που απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ.
Η προσωρινή διαταγή που ζητήθηκε θα συζητηθεί το πρωί της Παρασκευής, ενώ παράλληλα η ΝΔ κατέθεσε και σχετική αγωγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη
- Μπορείς να ονειρεύεσαι ενώ είσαι ξύπνιος; – Δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον ύπνο


