Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθάρισε στο 20λεπτο ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ Γιάννινα

Καθάρισε στο 20λεπτο ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πανιώνιος μετά από πολύ καλή απόδοση, στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (5' και 20').

Ο Πανιώνιος μετά από πολύ καλή απόδοση, στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (5′ και 20′).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και τον βοήθησε και το γρήγορο γκολ. Συγκεκριμένα μόλις στο 5ο λεπτό, ο Βελλίδης αντέδρασε άσχημα μετά από σέντρα του Μασούρα από τα αριστερά, δεν μπόρεσε να μαζέψει την μπάλα και αντιθέτως την έστρωσε στον Ανσαριφάρντ, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης συνέχισε να πιέζει και στο 14′ είχε μια ακόμη καλή στιγμή. Ο Ανσαριφάρντ που ήταν εντός περιοχής, πάσαρε στον Μπακασέτα, αλλά το δυνατό σουτ του έφυγε πάνω από την αντίπαλη εστία του Βελλίδη.

Η πίεση συνεχίστηκε στην άμυνα του ΠΑΣ και στο 20′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο με τον ίδιο σκόρερ, τον Ανσαριφάρντ, που δοκίμασε την τύχη του έξω από την περιοχή και με το δυνατό του σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας των Ιωαννίνων.

Οι Ηπειρώτες ουσιαστικά δεν υπήρχαν στο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο και μέχρι την ανάπαυλα κατάφερε να χάσει δύο ευκαιρίες, μια με τον Τσάβες και μια με τον Μανιά λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις επιθετικές πρωτοβουλίες του. Ετσι στο 61′ λίγο έλειψε να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τότε ο Μπακασέτας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Βελλίδης έπεσε ωραία και έδιωξε την μπάλα που έφθασε στον Μπουμάλ, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο. Στα τελευταία λεπτά κάτι προσπάθησε να κάνει ο ΠΑΣ, αλλά οι κινήσεις του ήταν νωθρές και δεν απείλησαν την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής, Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μασούρα.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (85′ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (87′ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Ανσαριφάρντ (81′ Καράμανος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ίλιτς (68′ Ηλιάδης), Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς (71′ Γιάκος), Μανιάς, Ακόστα (74′ Σαπαλίδης), Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024