
Ένταση στην Ειδομένη, ένας μετανάστης υπέστη ηλεκτροπληξία
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Κιλκίς ένας μαροκινός οικονομικός μετανάστης, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης. Στη μεθόριο, όπου η ΠΓΔΜ υψώνει φράχτη, επικρατεί ένταση.
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Κιλκίς ένας μαροκινός οικονομικός μετανάστης, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης.
- Πώς περιγράφουν στο in.gr την κατάσταση οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»
- Φράχτη υψώνουν στα σύνορα οι Αρχές της ΠΓΔΜ
Σύμφωνα με μαρτυρίες συμπατριωτών του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο νεαρός βρισκόταν σε απόγνωση και ανέβηκε σε σταθμευμένο βαγόνι από όπου, για άγνωστο λόγο, έπιασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια.
Ο νεαρός νοσηλεύεται με εγκαύματα εκτός κίνδυνου.
«Έχουμε πέντε μέρες εδώ χωρίς φαγητό και νερό κοιμόμαστε μέσα στην βροχή κάτω από τα δέντρα» είπε ένας συμπατριώτης του.
Η αστυνομία της ΠΓΔΜ, που φρουρεί την δίοδο απάντησε με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης στις εναντίον της επιθέσεις με πέτρες και ξύλα των οικονομικών μεταναστών που εξαγριώθηκαν μετά το περιστατικό.
Οι Αρχές ενίσχυσαν τις δυνάμεις τους, ενώ από αργά το μεσημέρι επικρατεί σχετική ηρεμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»

