
Αρση ασυλίας Μιχαλολιάκου εισηγείται η αρμόδια επιτροπή
Την άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προς την Ολομέλεια για υπόθεση ομιλίας του, που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε βία. Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να εισηγηθεί αρνητικά για άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου, σχετικά με μήνυση που αφορά σε πολεοδομικές παραβάσεις στο κτίριο που ενοικιάζει το κόμμα από τον πατέρα του κ. Καμμένου.
Την άρση της ασυλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προς την Ολομέλεια.
Η Επιτροπή εξέτασε τη δικογραφία που απέστειλε ο εισαγγελέας στη Βουλή, για υπόθεση ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου, που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε βία και αποφάνθηκε -κατά συντριπτική πλειοψηφία των μελών της- να εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αποχώρησε, ενώ απουσίασε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.
Απεναντίας, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να εισηγηθεί αρνητικά προς την Ολομέλεια για άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με μήνυση που αφορά σε πολεοδομικές παραβάσεις στο κτίριο που ενοικιάζει το κόμμα από τον πατέρα του κ. Καμμένου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεφαλικά νεκρός
- Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος σε πίστα καρτ τα πήρε όλα και τα σήκωσε – Κόβουν την ανάσα τα βίντεο
- Eλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την ανακοίνωση λήξης της εκπομπής μας»
- Ανδρουλάκης: Χωρίς δημοκρατία και κράτος δικαίου δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη – Μαζί για την πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Δεν πάει… μόνος του στον Ολυμπιακό ο Μοντέρο»
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 38χρονο για τον θάνατο του 67χρονου – Τι υποστήριξε