
Πολλές οι απουσίες της Αρσεναλ κόντρα στη Ντιναμό
Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο, Τρίτη, η Αρσεναλ στο παιχνίδι του Λονδίνου κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions league. Ο Αλσατός προπονητής των «κανονιέρηδων» δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κοκελέν, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ και Γουόλκοτ.
Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο, Τρίτη, η Αρσεναλ στο παιχνίδι του Λονδίνου κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions league.
Ο Αλσατός προπονητής των «κανονιέρηδων» δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κοκελέν, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ και Γουόλκοτ.
Ο διάσημος τεχνικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις συγκεκριμένες απουσίες, όμως υπογράμμισε πως θα καταφέρει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο συγκεκριμένο ματς:
«Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως με αρκετές αλλαγές θα μπορέσω να συνθέσω την ενδεκάδα. Οι απουσίες είναι πολλές, αλλά μοναδικός στόχος είναι η νίκη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη
- Ακινητοποιήθηκε τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα λόγω πτώσης δέντρου
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ηρακλής – ΠΑΟΚ 72-76: «Δικέφαλος» για 3η θέση με κορυφαίο και πάλι τον Ταϊρί (vid)
- Καλά ακούσατε, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν οι «Ξανθιές Γκόμενοι»
- Ο πόλεμος στο Ιράν αποκάλυψε το αδύναμο σημείο του Τραμπ: την οικονομία



