Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντυθείτε Αγιος Βασίλης και τρέξτε για καλό σκοπό

Ντυθείτε Αγιος Βασίλης και τρέξτε για καλό σκοπό

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς. Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens […]

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens Santa Run μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και να υποστηρίζουμε ένα event που έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως ένας θεσμός του μεγέθους και του κύρους που αρμόζουν στην πόλη της Αθήνας. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Οι εγγραφές για το 2ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.

entertainment.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024