
Απειλή για βόμβα και σε αεροπλάνο της Singapore Airlines
Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε στην Κυριακή ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο και προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης σήμερα.
Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε στην Κυριακή ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο και προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης σήμερα.
Η αστυνομία της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε αργότερα ότι διεξήγαγε έρευνες και δεν εντόπισε τίποτα το ύποπτο εντός του αεροσκάφους ή μεταξύ των επιβατών.
- Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Turkish Airlines λόγω απειλής για βόμβα
Η αεροπορική εταιρεία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ενημερώθηκε για την η απειλή ή για τις ενέργειες στις οποίες προέβη προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβαινόντων. Περιορίζεται στο να αναφέρει ότι για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρχές.
«Λυπούμαστε που δε μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ζήτημα ασφαλείας» ανέφερε η εταιρεία.
Η πτήση SQ001 προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα το μεσημέρι ώρα Σιγκαπούρης (06.00 ώρα Ελλάδας), ωστόσο η αποβίβαση των επιβατών καθυστέρησε, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel NewsAsia.
Οι αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού αφού η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επιθέσεις που συγκλόνισαν το Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα και στοίχισαν την ζωή 130 ανθρώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»
- Γαλλία – Ισπανία: Πύρινη λαίλαπα, αυξάνονται διαρκώς οι εκτοπισμένοι – Απειλείται το Μπορντό [Χάρτες]
- Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στο Μοναστηράκι
- Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Τζων Τίκη – «Το τελευταίο του ταξίδι»
- Συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου
