
ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση
«Στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.
«Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.
Προσθέτει, όμως, ότι «στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση» και εκφράζει την ευχή «αυτό να συμβεί σύντομα».
Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «εδώ και μήνες παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό ανέξοδης αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορείας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, χωρίς ίχνος δημιουργικής αντιπρότασης. Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι πολύ επιζήμιο για τον τόπο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112

