Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Καμμένος: Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει και θα αυξηθεί

Το μήνυμα ότι «δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική» στέλνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος την Κυριακή. Όπως εκτιμά, η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει και θα αυξηθεί. Παράλληλα, ζητά εκ νέου από τον Ν.Νικολόπουλο να παραδώσει την έδρα του. Ο Π.Καμμένος παρεμβαίνει, ωστόσο, και στην υπόθεση Πανούση, ζητώντας την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ Γ.Ρουμπάτη.

Το μήνυμα ότι «δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική», καθώς «η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει και θα αυξηθεί» στέλνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real της Κυριακής, ο Π.Καμμένος επισημαίνει: «Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί. Δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιληφθούν πως αυτή η κυβέρνηση επιτελεί εθνικό έργο και θα στηρίξουν αυτήν την κυβέρνηση».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά εκ νέου από τον Ν.Νικολόπουλο να παραδώσει την έδρα του και τον εγκαλεί για αχαριστία έναντι του ελληνικού λαού.

«Δεν εξελέγη με σταυρό, εξελέγη με λίστα που τον διορίσαμε βουλευτή, γιαυτό οφείλει να παραδώσει την έδρα του» τονίζει.

Ο Π.Καμμένος παρεμβαίνει, ωστόσο, και στην υπόθεση Πανούση, ζητώντας την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ Γ.Ρουμπάτη. «Διαφωνώ με τη διοίκηση της ΕΥΠ και συγκεκριμένα με τον κ. Ρουμπάτη, διότι όταν βλέπουμε διαλόγους που υπεκλάπησαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024