Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα-φάρσα στο Whatsapp για κίνδυνο επίθεσης τρομάζει τους Ιταλούς

Μήνυμα-φάρσα στο Whatsapp για κίνδυνο επίθεσης τρομάζει τους Ιταλούς

Προσωπική παρέμβαση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι προκάλεσε η κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ιταλία με ηχητικό μήνυμα-φάρσα στο Whatsapp σχετικά με κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης το οποίο σε λίγες ώρες έγινε viral. Με δικό του ηχητικό μήνυμα στο Whatsapp ο Ρέντσι τόνισε ότι το όλο θέμα στερείται βάσης καλώντας τους Ιταλούς να μην ξεγελαστούν και να μην φοβηθούν.

Προσωπική παρέμβαση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι προκάλεσε η κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ιταλία με μήνυμα-φάρσα στο Whatsapp σχετικά με κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης.

Το επίμαχο μήνυμα -που υποτίθεται ότι εστάλη από γυναίκα που είχε πληροφόρηση από φίλη της που εργάζεται στο υπουργείο Εσωτερικών- έγινε viral τις περασμένες ώρες και εστάλη σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα.

Με δικό του ηχητικό μήνυμα στο Whatsapp ο Ματέο Ρέντσι τόνισε ότι το όλο θέμα στερείται βάσης, καλώντας τους Ιταλούς να μην ξεγελαστούν και να μην φοβηθούν.

Στο επίμαχο μήνυμα η γυναίκα εμφανίζεται να θέλει να προειδοποιήσει την κόρη της ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι έχει αναφερθεί επισήμως «βάσει και πληροφοριών που τις έδωσε μια φίλη της, η οποία εργάζεται στο υπουργείο εσωτερικών».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρει ότι «ζήτησε από τις εισαγγελικές αρχές να εξακριβώσουν πως μπόρεσε να διαδοθεί» το μήνυμα, το οποίο επισήμανε πως προκαλεί έναν αβάσιμο συναγερμό.

«Μην πέσετε στην παγίδα αυτού του κλίματος που κάποιοι θα ήθελαν να δημιουργήσουν», τονίζει ο Ρέντσι, ο οποίος δηλώνει βέβαιος ότι «όλοι μαζί θα μπορέσουμε να νικήσουμε την τρομοκρατία, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όσων θα ήθελαν να αμπαρωθούμε μέσα στο σπίτι και να ζούμε μέσα στο φόβο, χωρίς μια κανονική ζωή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024