Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Athens Spirit Film Festival... όταν η τέχνη συναντά την φιλοσοφία

Athens Spirit Film Festival… όταν η τέχνη συναντά την φιλοσοφία

Με το σύνθημα «Where Art meets Philosophy» και ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers4Life σερφάρει ξανά δυναμικά, διοργανώνοντας από τις 19 έως τις 25 Νοεμβρίου, το 1ο Athens Spirit Film Festival! Ο Einstein έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από […]

Με το σύνθημα «Where Art meets Philosophy» και ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers4Life σερφάρει ξανά δυναμικά, διοργανώνοντας από τις 19 έως τις 25 Νοεμβρίου, το 1ο Athens Spirit Film Festival!

Ο Einstein έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».

Με έναρξη την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, και για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την συνειδητότητά της, μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης.

Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Σε μία περίοδο που η πίστη και οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων και φεστιβάλ εθελοντικού και ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική και ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς και την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Το Athens Spirit Film Festival θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ενώ την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Art Factory – Τεχνοστάσιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://athensspiritfilmfestival.org/
e-mail: info@athensspiritfilmfestival.org

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024