
Ενισχύεται το νοσοκομείο Λευκάδας λόγω του σεισμού
Σε ενίσχυση του Νοσοκομείου Λευκάδας προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω του πρόσφατου σεισμού.
Σε ενίσχυση του Νοσοκομείου Λευκάδας προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω του πρόσφατου σεισμού.
Συγκερκιμένα, η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιϕέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας μεταθέτει έναν Γενικό ιατρό και έναν Αγροτικό ιατρό από το Κ.Υ. Βόνιτσας μετακινήθηκαν στο Γ.Ν. Λευκάδας.
Επίσης, ένας παθολόγος του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων θα καλύψει το διάστημα 20 – 22/11/2015 τις ανάγκες εφημερίας του Νοσοκομείου Λευκάδας, ενώ επέστρεψε από αναρρωτική άδεια ο Γενικός ιατρός του Κέντρου Υγειάς Βασιλικής.
Τέλος, προωθείται από το Υπουργείο Υγείας ο άμεσος διορισμός των επικουρικών ιατρών που είχαν ζητηθεί και η μετακινημένη από το Νοσοκομείο Πρέβεζας καρδιολόγος θα παραμείνει σε πλήρη απασχόληση στο Νοσοκομείο Λευκάδας μέχρι την ομαλοποίησης της κατάστασης.
Μαίρη Μπιμπή
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Βράβευσε τέσσερις θρυλικές μορφές της γυναικείας ομάδας πόλο (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Πατησίων – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε
- Είναι πολλά τα λεφτά, Ρόθκο: Ο πίνακας των 85,8 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια (vids)


