
Ντέιβιντ Μπέκαμ ο πιο σέξι άνδρας σύμφωνα με το περιοδικό People
Ο 40χρονος πρώην παίκτης του ποδοσφαίρου Ντέβιντ Μπέκαμ αναδείχτηκε «Ο Πιο Σέξι Άνδρας εν Ζωή» από το περιοδικό People.
Ο 40χρονος πρώην παίκτης του ποδοσφαίρου Ντέβιντ Μπέκαμ αναδείχτηκε «Ο Πιο Σέξι Άνδρας εν Ζωή» από το περιοδικό People.
Διάσημος εντός κι εκτός των γηπέδων, ο Βρετανός Μπέκαμ που είναι παντρεμένος με την Βικτόρια Μπέκαμ, πρώην μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος Spice Girls, με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή. Χαίρομαι πολύ που μου την απονέμουν».
Το περιοδικό του απένειμε τον τίτλο κατά την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του.
Ο Μπέκαμ έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για τις εταιρείες Pepsi και Adidas, ενώ διαφήμιζε και τα εσώρουχα του Giorgio Armani.
Ο ίδιος ωστόσο λέει ότι ποτέ δεν θεωρούσε τον εαυτό του «γοητευτικό και σέξι”.»
«Εννοώ ότι μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα και κοστούμια και να δείχνω και να νιώθω όμορφα, αλλά ποτέ δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου ωραίο».
Όπως είπε πάντως ο Ντέβιντ, η σύζυγός του Βικτόρια, 41 ετών, είναι υποστηρικτική.
«Ελπίζω ότι με βλέπει πάντα έτσι», δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι




