Ονδούρα: Συνελήφθησαν πέντε Σύροι με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια
Οι αρχές της Ονδούρας συνέλαβαν πέντε Σύρους υπηκόους που φέρονται να προσπαθούσαν να φθάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χρησιμοποιώντας κλεμμένα διαβατήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι αρχές της Ονδούρας συνέλαβαν πέντε Σύρους υπηκόους που φέρονται να προσπαθούσαν να φθάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χρησιμοποιώντας κλεμμένα διαβατήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας, που όμως δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως σχετίζονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Η ομάδα των Σύρων ανδρών έφθασε αργά χθες Τρίτη στην Τεγκουσιγκάλπα, την πρωτεύουσα της Ονδούρας, από την Κόστα Ρίκα και σχεδίαζε να κατευθυνθεί προς τα σύνορα με τη γειτονική Γουατεμάλα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα διαβατήρια είχαν παραχαραχθεί και οι φωτογραφίες των κατόχων τους είχαν αντικατασταθεί με αυτές των Σύρων.
«Λάβαμε πληροφορίες από αστυνομικές υπηρεσίες (άλλων κρατών) ότι αυτοί οι πέντε Σύροι αναχώρησαν από την Ελλάδα και πέρασαν από την Τουρκία, στη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Σαν Χοσέ στην Κόστα Ρίκα πριν τελικά φθάσουν στην Τεγκουσιγκάλπα», δήλωσε ο Ανίμπαλ Μπάκα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ονδούρας. «Είναι κανονικοί Σύροι», πρόσθεσε ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η ρατσιστική ρητορική του Έλον Μασκ κλιμακώνεται – Έκανε post για τη φυλή σχεδόν κάθε μέρα του Ιανουαρίου
- ΠΑΣΟΚ: Αυτόνομη πορεία, αμφίπλευρη διεύρυνση, αντίπαλος η ΝΔ – Να παραιτηθεί ο Παναγόπουλος από την ηγεσία της ΓΣΕΕ
- Το καλύτερο beef της Cardi B μέχρι στιγμής: «Αν έρθουν πράκτορες της ICE σε συναλία μου θα τους γ@μήσουμε»
- LIVE: Σάκκαρη – Μούκοβα
- Αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή του PIF Ι. Κωτσιόπουλου
- Λούτσα: Ένας ανήλικος νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο

