Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε να κόψει κλήση και τελικά ξεγέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Πήγε να κόψει κλήση και τελικά ξεγέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το μπλόκο που έστησε το περασμένο Σάββατο τροχονόμος σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Μπίσμπι, στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Τη στιγμή που έκανε σήμα σε διερχόμενο όχημα να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας, μία άλλη οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό της κοντά του, ζητώντας βοήθεια γιατί η εγγονή της έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε μαιευτήριο. Το μωρό όμως δεν μπορούσε να περιμένει το ασθενοφόρο κι έτσι γεννήθηκε στην άκρη του δρόμου...

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το μπλόκο που έστησε το περασμένο Σάββατο τροχονόμος σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Μπίσμπι, στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Τη στιγμή που έκανε σήμα σε διερχόμενο όχημα να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας, μία άλλη οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό της κοντά του, ζητώντας βοήθεια γιατί η εγγονή της έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε μαιευτήριο.

Σύμφωνα με το Yahoo, το μωρό δεν μπορούσε να περιμένει το ασθενοφόρο κι έτσι με τη βοήθεια του τροχονόμου Μιγκέλ Ρινκόν γεννήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο η μητέρα του Κόρτνεϊ Μπεναβίντεζ αποφάσισε να το ονομάσει Κάρτερ Τζετ, αφού ήρθε στη ζωή με ταχύτητα …αεριωθούμενου!

Ο Μιγκέλ Ρινκόν δήλωσε πως κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο τη μητέρα και το μωρό.


Ο Μιγκέλ Ρινκόν κρατά αγκαλιά τον Κάρτερ Τζετ. Δίπλα του, οι γονείς του μωρού

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024