Απόκτηση Peugeot με δώρο το όφελος απόσυρσης για τους επισκέπτες της «Αυτοκίνησης 20015»
H Peugeot ανταμείβει τους επισκέπτες της στην αθηναϊκή έκθεση «Αυτοκίνηση 2015» (14-22 Νοεμβρίου) δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν όποιο μοντέλο της φίρμας επιθυμούν με επιπλέον όφελος.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της γαλλικής φίρμας στην αθηναϊκή έκθεση εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά τα 108, 308, 2008, 3008 σε διαφορετικές και ειδικές εκδόσεις αλλά και σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το νέο 208 θα έχουν και ένα επιπλέον όφελος, δια χειρός Peugeot.
Αναλυτικότερα όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της φίρμας στην Αυτοκίνηση 2015 (διαρκεί μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου) θα παραλάβουν ένα ειδικό κουπόνι προσφοράς με το οποίο, μέχρι το τέλος της χρονιάς (31/12/2015), θα μπορούν να αποκτήσουν ένα μοντέλο της Peugeot με δώρο το όφελος απόσυρσης.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η παραπάνω προσφορά του οφέλους απόσυρσης ισχύει επιπλέον του προγράμματος Peugeot 4×4 το οποίο προβλέπει 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 4 χρόνια δωρεάν service, φιλοδοξώντας να καταστήσει ακόμα πιο ελκυστική την απόκτηση Peugeot.
auto.in.gr
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση
- Μπάρμπαρα Χάτον: Η δισεκατομμυριούχος συλλέκτρια κοσμημάτων, η κληρονομιά στα 21 και οι 7 ατυχείς γάμοι
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442