
Προσφορά ιατρικής επίσκεψης για παιδιά με διαβήτη
Ο παιδικός-νεανικός σακχαρώδης διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.
Ο παιδικός-νεανικός σακχαρώδης διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.
Το Τμήμα Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας του ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους μικρούς ασθενείς με πρωτοεμφανιζόμενο διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική τους παρακολούθηση. Παράλληλα, εκπαιδεύει τους γονείς για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των συναισθημάτων των παιδιών, αμβλύνοντας τους προβληματισμούς των γονιών.
Τα παιδιά με διαβήτη και οι οικογένειές τους βιώνουν μία δύσκολη πραγματικότητα, αφού πρέπει να ελέγχουν σε όλη τη ζωή τους τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, να προσαρμόζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα διατροφής, να λαμβάνουν ινσουλίνη επανειλημμένα στη διάρκεια της ημέρας προσπαθώντας να πετύχουν ικανοποιητική ρύθμιση του διαβήτη τους.
Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, συνεχίζει και εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά, προσφέροντας επίσκεψη στην Επιστημονική Ομάδα του Τμήματος Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας η οποία συνεργάζεται και με Παιδοψυχολόγο, στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 & 210 6383917 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Ξένη δημοσίευση
- Διήμερη επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Βαρκελώνη – Θα συμμετάσχει στο Global Progressive Mobilization
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
