
Πανικός στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ, νόμιζαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς
Τον φόβο και τη νευρικότητα των Γάλλων μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου αποτυπώνουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην καρδιά του Παρισιού το βράδυ της Κυριακής. Εκατοντάδες Γάλλοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ στη μνήμη των θυμάτων άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, αφότου κάποιοι νόμισαν πως άκουσαν πυροβολισμούς. Αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και εκκένωσαν την πλατεία. Η ηρεμία επανήλθε γρήγορα και οι Γάλλοι επέστρεψαν στην πλατεία.
Τον φόβο και τη νευρικότητα των Γάλλων μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου αποτυπώνουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην καρδιά του Παρισιού το βράδυ της Κυριακής.
Εκατοντάδες Γάλλοι που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ στη μνήμη των θυμάτων άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, αφότου κάποιοι νόμισαν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί ή κυκλοφόρησαν σχετικές φήμες.
Η αστυνομία ανέφερε πως το πλήθος κατά τα φαινόμενα πανικοβλήθηκε από τον ήχο κροτίδων που κάποιοι μπέρδεψαν με πυροβολισμούς.
Αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους, φώναζαν στους πολίτες να φύγουν γρήγορα και εκκένωσαν την πλατεία.
Η ηρεμία επανήλθε γρήγορα και οι Γάλλοι επέστρεψαν στην πλατεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι σημαίνει η εμπορική συμφωνία Βρετανίας με κράτη του Κόλπου
- «Πόλεμος των Άστρων» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Όλοι περιμένουν τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας η Αλ Νασρ με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid+pic)
- Κάγια Κάλας: Πρέπει να τελειώσει ο «έλεγχος» και η «απομόνωση» του λαού στην Κούβα
- Final Four 2026: Αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίξουν τον ημιτελικό Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
- Η αυστηρή προειδοποίηση του Ταραντίνο στον Μπραντ Πιτ



