
Νικόλ Κυριακοπούλου: «Να μην λείψει κανείς -άδικα- από το Ρίο»
Το δικό της μήνυμα έδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η Νικόλ Κυριακοπούλου, όσον αφορά το θέμα του σκανδάλου ντόπινγκ στο οποίο εμπλέκεται η Ρωσία που οδήγησε στον προσωρινό αποκλεισμό της από όλες τις διοργανώσεις στίβου. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται εκείνη και πίσω της η ρωσίδα αθλήτρια, Γελένα Ισιμπάγεβα, μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ. Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Η αξία ενός αγώνα εξαρτάται από αυτούς που συμμετέχουν. Ελπίζω στο Ρίο να δώσουν το παρών οι καλύτεροι και να μην λείψει - άδικα - κανείς!»
Το δικό της μήνυμα έδωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η Νικόλ Κυριακοπούλου, όσον αφορά το θέμα του σκανδάλου ντόπινγκ στο οποίο εμπλέκεται η Ρωσία που οδήγησε στον προσωρινό αποκλεισμό της από όλες τις διοργανώσεις στίβου.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται εκείνη και πίσω της η ρωσίδα αθλήτρια, Γελένα Ισιμπάγεβα, μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ.
Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Η αξία ενός αγώνα εξαρτάται από αυτούς που συμμετέχουν. Ελπίζω στο Ρίο να δώσουν το παρών οι καλύτεροι και να μην λείψει – άδικα – κανείς!»
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
– Η αξία ενός αγώνα εξαρτάται από αυτούς που συμμετέχουν. Ελπίζω στο Ρίο να δώσουν το παρών οι καλύτεροι και να μην λείψ…
Posted by Nikoleta Kiriakopoulou onΚυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ουγγαρία: Ο πρωθυπουργός Μαγιάρ προτείνει τη σκακίστρια Πόλγκαρ για πρόεδρο της χώρας
- Θρύλος των Μουντιάλ ο Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και μοναδικός με δύο «Χρυσά Παπούτσια»
- Ισπανία – Αργεντινή 1-0: Στην κορυφή του κόσμου η κορυφαία σύγχρονη εθνική ομάδα!
- Antonov: Ο ρωσικός γίγαντας στην υπηρεσία των Airbus και Boeing
- Μουντιάλ 2026: Τραμπ και Σάντσεθ άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους – Η ανταλλαγή χειραψίας στην κερκίδα «ενυδρείο»

