
Αρχιφύλακας κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σχηματίστηκε την Παρασκευή από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 42χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Βόρειας Ελλάδας.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σχηματίστηκε την Παρασκευή από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 42χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Βόρειας Ελλάδας.
Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν προχθές στον επαγγελματικό χώρο και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το υπηρεσιακό του πιστόλι με άλλη κάνη, κάνη πιστολιού, 50 φυσίγγια τύπου hollow point και πλήθος φυσιγγίων διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο γεμιστήρες πιστολιού, εκπαιδευτική ρουκέτα χωρίς κεφαλή, οπλοβομβίδα αδράνειας, εκτοξευτής μιας χρήσεως χωρίς πυρομαχικό, εκπαιδευτική χειροβομβίδα χωρίς τον πυροδοτικό μηχανισμό, μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και φορητή μονάδα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb).
Ο 42χρονος οδηγήθηκε το Σάββατο στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


