Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης

Στο πλευρό Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης

Τη απόφασή του να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ γνωστοποίησε ο Μάκης Βορίδης, σε δήλωσή του από τη Βουλή. Σκωπτικό το σχόλιο του επίσης υποψήφιου για την προεδρία του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη. Πώς σχολίασαν κύκλοι του Κ.Μητσοτάκη.

Τη απόφασή του να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ γνωστοποίησε ο Μάκης Βορίδης, σε δήλωσή του από τη Βουλή.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών.

» Σε αυτή τη διαδικασία, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Η αντίδραση Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης -ο οποίος είχε κοινή πορεία με τον Μάκη Βορίδη από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ, δήλωσε: «Όλοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα».

Μιλώντας στο iefimerida πρόσθεσε πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η αντίδραση Μητσοτάκη

«Δεν σχολιάζουμε παρασκηνιακές συναλλαγές που μέχρι πρότινος κατήγγειλε ο κ. Τζιτζικώστας. Πλέον το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα είναι ξεκάθαρο» ήταν το σχόλιο που διατύπωσαν κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024