Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει φορολογικά μέτρα με εμένα πρόεδρο

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει φορολογικά μέτρα με εμένα πρόεδρο

Το μήνυμα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο αν είναι ο ίδιος πρόεδρος της παράταξης, έστειλε από τον Βόλο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στρέφοντας τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι έχει ενσπείρει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, ενώ έκανε λόγο και για μαρασμό της ελληνικής οικονομίας.

Το μήνυμα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο αν είναι ο ίδιος πρόεδρος της παράταξης, έστειλε από τον Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παρά τη διεξαγωγή των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσπείρει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης και έκανε λόγο για μαρασμό της ελληνικής οικονομίας.

«Η ΝΔ δεν ψήφισε τα μέτρα. Ψήφισε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το πώς θα υλοποιηθούν είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης. Ακόμα δεν έχει φέρει τα μέτρα στη Βουλή και όταν τα φέρει αυτά τα σκληρά μέτρα θα φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος

Και πρόσθεσε: «Το 2014 η χώρα είχε αρχίσει δειλά- δειλά να ξαναστέκεται στα πόδια της, αλλά τον Γενάρη του 2015 με την επιλογή Τσίπρα, αυτός πυροβόλησε τη χώρα στα πόδια και είναι σαν να αρχίσαμε πάλι από την αρχή».

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ενώ το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο εργοστάσιο της πρότυπης γαλακτοβιομηχανίας «ΕΒΟΛ».

Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024