Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (21:45) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τονίζοντας: «Μετά από δύο διαδοχικές ήττες επιστρέφουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα και είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, την οποία σεβόμαστε».

«Ανεβαίνει» ο Γκιστ, πρόβλημα με Παπαγιάννη

Τη στιγμή που ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, «ανεβάζει στροφές» και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης, ο Τζόρτζεβιτς είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να αποχωρεί από την προετοιμασία για το ματς με τη Ζαλγκίρις. Ο Έλληνας σέντερ αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο και αποχώρησε, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάστασή του.

Ο Νίκος Παππάς συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης, το οποίο δεν περιλάμβανε σωματικές επαφές, ενώ ο Νικ Καλάθης γυμνάστηκε κανονικά φορώντας νάρθηκα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ