Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz SL 2016: Επικαιροποίηση

Mercedes-Benz SL 2016: Επικαιροποίηση

Η γερμανική φίρμα προαναγγέλλει την πρεμιέρα της ανανεωμένης SL στην έκθεση του Los Angeles δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα της νέας της εικόνας.

Η γερμανική φίρμα δίνει ένα πρώτο δείγμα γραφής του ανανεωμένου της roadster το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση στο Los Angeles.
Όπως είναι προφανές από αυτά τα πρώτα διαπιστευτήρια της η SL, προσεγγίζει αισθητικά την AMG GT, ανασχεδιάζοντας πλήρως το μπροστινό τμήμα τις και υιοθετώντας φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Aν και προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα για τις υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος της SL είναι δεδομένο ότι η γερμανική φίρμα θα ακολουθήσει μια αντιστοίχως «χειρουργική» προσέγγιση, ενώ αναβαθμίσεις αναμένονται και στο εσωτερικό με κυρίαρχη την προσαρμογή του infotainment στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της Mercedes-Benz σε συνδυασμό με προσθήκες στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας αλλά και τον απαραίτητο εμπλουτισμό των διαθέσιμων επιλογών, αναφορικά με τις επενδύσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την γκάμα κινητήρων, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι οι επιλογές δεν θα διαφοροποιηθούν από τις ήδη υφιστάμενες, χωρίς να αποκλείονται ορισμένες στοχευμένες βελτιώσεις προς όφελος της αποδοτικότητας.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024