Όταν ο Ρονάλντο περπάτησε στο κόκκινο χαλί άκουγε «Μέσι, Μέσι»
Παγκόσμια πρώτη για την ταινία «Ρονάλντο» στο Λονδίνο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πανευτυχή να περπατά στο κόκκινο χαλί παρουσία συγγενών και υψηλών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού. Φυσικά δεν έλειψε και ο... εφιάλτης του CR7, ο Μέσι. Οπαδοί του Αργεντινού βρέθηκαν στην βρετανική πρωτεύουσα και φωνάζοντας το όνομα του ρυθμικά θέλησαν να... πειράξουν τον Ρονάλντο.
Παγκόσμια πρώτη για την ταινία «Ρονάλντο» στο Λονδίνο με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πανευτυχή να περπατά στο κόκκινο χαλί παρουσία συγγενών και υψηλών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού. Φυσικά δεν έλειψε και ο… εφιάλτης του CR7, ο Μέσι.
Οπαδοί του Αργεντινού βρέθηκαν στην βρετανική πρωτεύουσα και φωνάζοντας το όνομα του ρυθμικά θέλησαν να… πειράξουν τον Ρονάλντο.
Στην εκδήλωση λοιπόν βρέθηκαν ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες και οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλο Αντσελότι, Ρανταμέλ Φαλκάο, Λουίς Σαχα και Γκάρι Νέβιλ.
Πριν από την προβολή της ταινίας, του δόθηκαν οι τιμητικές πλακέτες για τα… ρεκόρ Γκίνες που έχει κατακτήσει, με τους περισσότερους ακόλουθούς σε facebοok και Instagram.
«Την ταινία την έκανα για τους οπαδούς» είπε για το ντοκιμαντέρ ουσιαστικά της ζωής του που έχει διάρκεια 90 λεπτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ




