Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρούνι «ξάπλωσε» στο πάτωμα επαγγελματία πυγμάχο του WWE

Ο Ρούνι «ξάπλωσε» στο πάτωμα επαγγελματία πυγμάχο του WWE

Πώς θα σας φαινόταν αν ακούγατε ότι ο Μπράουν Ιντέγε, ο Μάρκους Μπεργκ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ή Χρήστος Αραβίδης, κοίταξαν στα μάτια έναν αθλητή της επαγγελματικής πυγμαχίας (WWE) γνωστό στο ευρύ κοινό και ως «κατς» και μάλιστα… τον ξάπλωσαν στο πάτωμα; Αυτό ακριβώς έκανε ο Γουέιν Ρούνι, καθώς ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… χειροδίκησε απέναντι στον «τρομακτικό» πυγμάχο πρωταθλητή, Γουέιντ Μπέρετ, ευτυχώς όμως, για τις ανάγκες ενός μικρού… ρόλου στο σόου «Raw» που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Manchester Arena».

Πώς θα σας φαινόταν αν ακούγατε ότι ο Μπράουν Ιντέγε, ο Μάρκους Μπεργκ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ή Χρήστος Αραβίδης, κοίταξαν στα μάτια έναν αθλητή της επαγγελματικής πυγμαχίας (WWE) γνωστό στο ευρύ κοινό και ως «κατς» και μάλιστα… τον ξάπλωσαν στο πάτωμα;

Αυτό ακριβώς έκανε ο Γουέιν Ρούνι, καθώς ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… χειροδίκησε απέναντι στον «τρομακτικό» πυγμάχο πρωταθλητή, Γουέιντ Μπέρετ, ευτυχώς όμως, για τις ανάγκες ενός μικρού… ρόλου στο σόου «Raw» που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Manchester Arena».

Ο Μπέρετ δηλώνει οπαδός της Πρέστον και πέρυσι είχε κατηγορήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για «θέατρο» με το οποίο ο άσος της Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι σε αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου.

Την Δευτέρα λοιπόν, ο Ρούνι πήγε με τον γιο του αλλά και τους Ράιαν Γκιγκς, Ντάρεν Φλέτσερ να παρακολουθήσει τους αγώνες που εντυπωσιάζουν κυρίως τις νεαρές ηλικίες και τελικά δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρωταθλητή της πυγμαχίας, ο οποίος άνοιξε διάλογο μαζί του στεκούμενος στην άκρη του ρινγκ, είπε:

«Γουέιν Ρούνι, σε παρατηρώ τόση ώρα να κάθεσαι ανάμεσα στο κοινό και να με κοιτάς σαν να έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου και αυτό με ενοχλεί! Λυπάμαι τον γιο σου που αναγκάζεται να σε βλέπει να αποτυγχάνεις κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο. Γιατί δεν έρχεσαι εδώ στο ρινγκ να λύσουμε το πρόβλημα σαν άντρες; Σε προκαλώ να έρθεις εδώ…».

Ο Ρούνι με κινήσεις των χεριών του και νεύματα κάλεσε τον Μπέρετ να κατέβει εκείνος κάτω στο κοινό και μετά από λίγο… τα είπαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Αφού οι προσβολές από τον Μπέρετ συνεχίστηκαν, ο Ρούνι έριξε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του πυγμάχου, εκείνος έπεσε στο έδαφος σα να δέχτηκε «μπουνιά» από κάποιον συνάδελφό του και όλα αυτά μπροστά στον σαστισμένο πιτσιρικά, Κάι Ρούνι που για λίγο πίστεψε πως ο πατέρας του είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μπέρετ, σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι που καλύπτει τους αγώνες WWE, υποσχέθηκε αντίποινα στον Άγγλο ποδοσφαιριστή: «Μέχρι τώρα ποτέ στην καριέρα μου δεν άπλωσα χέρι σε άτομο που βρίσκεται στο κοινό. Σήμερα, ο Ρούνι ήρθε στο… σπίτι μου και με χτύπησε! Θα του ανταποδώσω την επίσκεψη, θα παω στο Όλντ Τράφορντ, θα τον βρω και τότε θα λύσουμε μια για πάντα τις διαφορές μας».

Σπύρος Κόλλιας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024