
Συνάντηση της Θ.Τζάκρη με τη διοίκηση της ΠΟΠΕΚ
Το ενδεχόμενο ετήσιας παράτασης στην προθεσμία ογκομέτρησης των δεξαμενών των πρατηρίων καυσίμων και επιδότησης του κόστους, δεσμεύτηκε να εξετάσει η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη σε συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ)
Το ενδεχόμενο ετήσιας παράτασης στην προθεσμία ογκομέτρησης των δεξαμενών των πρατηρίων καυσίμων και επιδότησης του κόστους, δεσμεύτηκε να εξετάσει η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη σε συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).
Οι συνδικαλιστές παρουσίασαν τα προβλήματα που ανέκυψαν με την ογκομέτρηση περίπου 30.000 δεξαμενών στα πρατήρια όλης της χώρας, από μόνο οκτώ διαπιστευμένες εταιρίες, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ περίπου.
Η ογκομέτρηση των δεξαμενών συνδέεται με την ορθή λειτουργία του συστήματος ελέγχου εισροών -εκροών όγκου καυσίμων που έχει, σε μεγάλο βαθμό, ολοκληρωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη- Κωνσταντοπούλου: «Σας τα έχω πει δεν μπορώ να σας βοηθήσω δικηγόρος είμαι…»
- «Μαφία της Κρήτης»: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τοξικολόγος – Συνέτασσε εκθέσεις «κατά παραγγελία»