Το ήθος του Πετρούνια εξήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος
Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, δέχθηκε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αφού τον συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία του, υπογράμμισε ότι αποτελεί υπόδειγμα για τη νέα γενιά, τόσο με την επιτυχία του, όσο και με το ήθος του.
Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, δέχθηκε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αφού τον συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία του, υπογράμμισε ότι αποτελεί υπόδειγμα για τη νέα γενιά, τόσο με την επιτυχία του, όσο και με το ήθος του.
Απευθυνόμενος στον Λευτέρη Πετρούνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι τίποτα στη ζωή και σε αυτό το επίπεδο επιτευγμάτων στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο, ενώ εξήρε ιδιαίτερα την κίνησή του να αφιερώσει τη νίκη του στον πατέρα του, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, επισημαίνοντας ότι ήταν μία κίνηση που δείχνει την αγωγή ενός ανθρώπου που ξέρει τι οφείλει στους γονείς του και στις καταβολές του.
Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε: «Η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, για να διευκολύνει το έργο σας» και σημείωσε ότι θα φροντίσει και ο ίδιος από τη θέση του, να συμβάλει ώστε να μην ξεχνά η πολιτεία τι οφείλει σε αυτούς τους ανθρώπους:« Αυτό θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Γιατί πρέπει σε αυτόν τον τόπο να έχουμε μνήμη» πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη και τον προπονητή του παγκόσμιου πρωταθλητή, Δημήτρη Ράφτη, για τη συμβολή του στην κατάκτηση αυτού του παγκόσμιου τίτλου.
Τον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του συνόδευαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)












































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442