Απολύθηκε ο δικηγόρος που έβριζε στην κάμερα τους οπαδούς της Λίβερπουλ
Αρκετές συζητήσεις έχει ξεσηκώσει στην Αγγλία η είδηση ότι ένα δικηγόρος
απολύθηκε από την εταιρία στην οποία εργαζόταν επειδή αποκάλεσε τους
οπαδούς της Λίβερπουλ «αποβράσματα». Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Κλάιβ Οκόνελ, βραβευμένος
δικηγόρος μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι του youtube μετά την ήττα της
ομάδας του, της Τσέλσι, από τη Λίβερπουλ με 3-1 και τα σχόλια του για
τους οπαδούς των «κόκκινων» δεν ήταν και πιο... κολακευτικά.
Αρκετές συζητήσεις έχει ξεσηκώσει στην Αγγλία η είδηση ότι ένα δικηγόρος απολύθηκε από την εταιρία στην οποία εργαζόταν επειδή αποκάλεσε τους οπαδούς της Λίβερπουλ «αποβράσματα».
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Κλάιβ Οκόνελ, βραβευμένος δικηγόρος μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι του youtube μετά την ήττα της ομάδας του, της Τσέλσι, από τη Λίβερπουλ με 3-1 και τα σχόλια του για τους οπαδούς των «κόκκινων» δεν ήταν και πιο… κολακευτικά.
«Ακόμα και αυτά τα ηλίθια αποβράσματα ξέρουν ότι ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Φοβούνται», είχε πει αναφερόμενος ότι ο οπαδοί της Λίβερπουλ που είχαν βρεθεί στον αγώνα τραγουδούσαν για την απόλυση του πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι.
Δείτε το βίντεο
Το βίντεο έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου και για κακή τύχη του Κλάιβ το είδαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας που εργαζόταν, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής με ένα βίντεο γνωστοποίησαν την απόλυση του.
«Τα σχόλια του Κλάιβ Οκόνελ δεν ταιριάζουν καθόλου με το ήθος μας. Τα λόγια του ήταν απλώς προσβλητικά. Η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τους τρόπους μας και για αυτούς τους λόγους έχουμε ολοκληρώσει τη συνεργασία μας με τον κύριο Οκόνελ», είπε μεταξύ άλλων ο Ρικ Κόεν εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας, Γκόλντμπεργκ Σεγκάλα.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αποκόμισε ένα πρόβλημα στη γάμπα (φάνηκε να τον τσιμπάει) και πλέον ο σέντερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί την Τρίτη (31/3) σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας