
Εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα ξημερώματα
Εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία κτίρια όπου στεγάζονται γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διάφορα σημεία της Αττικής. Από τις επιθέσεις δεν προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές αφού οι φωτιές δεν πήραν διαστάσεις και σβήστηκαν πριν φτάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία κτίρια όπου στεγάζονται γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Συγκεκριμένα, στη 01:30, επί της οδού Γεννηματά 71 στη Γλυφάδα, εξερράγησαν γκαζάκι και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να μαυρίσει η γυάλινη κεντρική εισόδος των γραφείων του κόμματος.
Στη 01:46, επί της Αγίας Ζώνης 21 στην Κυψέλη, εξερράγησαν γκαζάκι και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα τη θραύση της γυάλινης πρόσοψης και το μαύρισμα των τοίχων στα γραφεία του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



