Στοίχισε στη Μπάγερ η αποβολή του Παπαδόπουλου, καταιγιστική η Μπάγερν
Η αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 53΄, στοίχισε πολύ στη Λεβερκούζεν η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κολονία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga. Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να κάνει... πλάκα στους αντιπάλους της. Για έκτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, πετυχαίνουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο και μετά... χαλαρώνουν. Σήμερα νίκησαν 4-0 τη Στουτγκάρδη στο Μόναχο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 40΄!
Η αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 53΄, στοίχισε πολύ στη Λεβερκούζεν η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κολονία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Ο Ελληνας διεθνής αποβλήθηκε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν και για δεύτερη στην καριέρα του στη Γερμανία. Η προηγούμενη ήταν τον Μάρτιο του 2014, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Σάλκε, όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στη συντριβή 5-1 από τη Μπάγερν στο Μόναχο.
Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να κάνει… πλάκα στους αντιπάλους της. Για έκτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, πετυχαίνουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο και μετά… χαλαρώνουν. Σήμερα νίκησαν 4-0 τη Στουτγκάρδη στο Μόναχο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 40΄!
Επόμενο ματς στο Μόναχο, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (24/11) για την 5η αγωνιστική του Champions League και οι «Ερυθρόλευκοι» ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να μπλοκάρουν τη μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει σκοράρει 28 φορές στους έξι τελευταίους εντός έδρας αγώνες της.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) συμβιβάστηκαν Ντάρμσταντ και Αμβούργο, στο γήπεδο της πρώτης. Η ομάδα του μεγαλύτερου λιμανιού της Γερμανίας προηγήθηκε με πέναλτι του Πιερ Μισέλ Λασόγκα στο 29ο λεπτό, αλλά οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν στο 47΄ με γκολ του Χέλερ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.