Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Anonymous «βγάζουν τις κουκούλες» της Κου Κλουξ Κλαν

Οι Anonymous «βγάζουν τις κουκούλες» της Κου Κλουξ Κλαν

Η ομάδα χάκερ-ακτιβιστών Anonymous ανήρτησε στο Διαδίκτυο στοιχεία προσώπων που υποστηρίζει ότι είναι μέλη της ρατσιστικής Κου Κλουξ Κλαν -στοιχεία πάντως που δεν προέρχονται από χάκινγκ, αλλά από «κανονική» συλλογή ιντερνετικής δραστηριότητας. Η λίστα είναι διαφορετική από προηγούμενη που αφήνεται να εννοηθεί πως δεν ήταν η «γνήσια».

Η ομάδα χάκερ-ακτιβιστών Anonymous ανήρτησε στο Διαδίκτυο στοιχεία προσώπων που υποστηρίζει ότι είναι μέλη της ρατσιστικής Κου Κλουξ Κλαν -στοιχεία πάντως που δεν προέρχονται από χάκινγκ, αλλά από «κανονική» συλλογή ιντερνετικής δραστηριότητας.

Η λίστα αναρτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ), 5ης Νοεμβρίου -«ανήμερα» της επειτείου της «Νύχτας του Γκάι Φοκς», αναφορά στον οποίο αναφορά είναι η μάσκα των Anonymous.

Ο «επίσημος λογαριασμός» των Anonymous ανήρτησε τη λίστα, η οποία φαίνετια πως περιέχει στοιχεία χρηστών σε κοινωνικά δίκτυα (όπως Facebook και Google+).

Οι λογαριασμοί περιέχουν παραπομπές σε site που σχετίζονται με την KKK και σε αρκετές περιπτώσεις ρατιστικά μηνύματα.

Προ ημερών, είχε κυκλοφορήσει διαφορετική λίστα που, λανθασμένα, χαρακτήριζε μέλη της ΚΚΚ ακόμη και αμερικανούς πολιτικούς. Στην ανάρτησή τους την Πέμπτη, οι Anonymous άφηναν να εννοηθεί πως εκείνη η λίστα δεν προερχόταν από αυτούς και πως η νέα λίστα είναι η μοναδική γνήσια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024