Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Τσίπρας και Τόσκας να μην καλύπτουν τα φασιστοειδή

ΝΔ: Τσίπρας και Τόσκας να μην καλύπτουν τα φασιστοειδή

Μετά τις βολές κατά του υπουργού Παιδείας Ν.Φίλη για την υπόθεση της επίθεσης στον Γ.Κουμουτσάκο, η ΝΔ στρέφει τα βέλη της και εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, αλλά και κατά του πρωθυπουργού, εγκαλώντας τους για καθυστέρηση στις συλλήψεις των δραστών. «Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Μετά τις βολές κατά του υπουργού Παιδείας Ν.Φίλη για την υπόθεση της επίθεσης στον Γ.Κουμουτσάκο, η ΝΔ στρέφει τα βέλη της και εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, αλλά και κατά του πρωθυπουργού, εγκαλώντας τους για καθυστέρηση στις συλλήψεις των δραστών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

»Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

»Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου».

Κυβέρνηση: Επικίνδυνο παιχνίδι από τη ΝΔ

Για επικίνδυνο παιχνίδι κατηγορεί η κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και προειδοποιεί ότι έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά.

«Για να κρύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα και την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων, η Νέα Δημοκρατία επένδυσε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, του οποίου έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά» σχολιάζει η κυβέρνηση με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ας συνέλθουν και ας αποφασίσουν αν θέλουν να λειτουργούν ως υπεύθυνο και συντεταγμένο δημοκρατικό κόμμα, η ως συνονθύλευμα συρόμενο πίσω από τον ακροδεξιό λαϊκισμό» σημειώνεται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024