Σκίμπε: «Το κατόρθωμα του Ρεχάγκελ δεν επαναλαμβάνεται»
Τα γερμανικά ΜΜΕ ξεκίνησαν ήδη τους παραλληλισμούς του Μίχαελ Σκίμπε με τον Ότο Ρεχάγκελ, μετά την πρόσληψη του πρώτου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όμως ο 50χρονος τεχνικός έσπευσε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή διάστασή τους.
Τα γερμανικά ΜΜΕ ξεκίνησαν ήδη τους παραλληλισμούς του Μίχαελ Σκίμπε με τον Ότο Ρεχάγκελ, μετά την πρόσληψη του πρώτου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όμως ο 50χρονος τεχνικός έσπευσε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή διάστασή τους.
«Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει αφήσει πολύ μεγάλη κληρονομιά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, που αποτελεί ορόσημο για την Ελλάδα. Μια τέτοια σκέψη θα ήταν ουτοπική. Αυτό δεν μπορεί να το επαναλάβει κανένας» υπογράμμισε ο Σκίμπε.
«Όμως, αυτό που είναι εφικτό και το κατάφερε και ο Ότο Ρεχάγκελ, είναι η τακτική συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Οι Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως μπορούν να προκριθούν στα τελικά ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ή ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου» πρόσθεσε.
Μία από τις σκέψεις του, όπως αποκάλυψε, έχει να κάνει με την επιστροφή του Φάνη Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει ξεχάσει την «τέχνη» του, όπως αποδεικνύουν οι επιδόσεις του στο τουρκικό πρωτάθλημα.
«Είναι πια 35 ετών, αλλά έχει την ίδια ικανότητα στο σκοράρισμα με εκείνη που είχε όταν έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αποτελεί πάντοτε μια καλή εναλλακτική λύση» απάντησε ο Σκίμπε στη σχετική ερώτηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών



