Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεϊμαράκης: Όμηρος των ιδεοληψιών της η κυβέρνηση

Μεϊμαράκης: Όμηρος των ιδεοληψιών της η κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Αργολίδα ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. «Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι όμηρος και αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της και δεν μπορεί να προχωρήσει τις αναγκαίες πολιτικές παρεμβάσεις, που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση» τόνισε.

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Αργολίδα ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι όμηρος και αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της και δεν μπορεί να προχωρήσει τις αναγκαίες πολιτικές παρεμβάσεις, που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση» τόνισε.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι «λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές υπάρχει μια μεγάλη αγωνία και ανησυχία στους Έλληνες πολίτες, γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Σ’ αυτό το πολιτικό περιβάλλον η ΝΔ είναι όρθια. Θα επικαιροποιήσει την πρότασή της μετά τις 22 Νοεμβρίου και θα απευθυνθεί ξανά στους πολίτες, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έγινε δεκτός στην Αργολίδα, από τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, πολιτευτές και τοπικά στελέχη του κόμματος. Περιόδευσε στο Ναύπλιο και συναντήθηκε με νέους του κόμματος, ενώ μίλησε στο Εργατικό Κέντρο ‘Αργους, σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και φίλων της ΝΔ, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην Πελοπόννησο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε και την πόλη της Νεμέας, ενώ αύριο, Τρίτη, θα επισκεφθεί την Καλαμάτα και την Τετάρτη θα μιλήσει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024