Βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Λαμίας, ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή λόγω εκτροχιασμού βαγονιού προκαλεί ταλαιπωρία από τα ξημερώματα της Κυριακής για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα για Λαμία και το αντίστροφο. Η αποκατάσταση της κίνησης αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας.
Βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή λόγω εκτροχιασμού βαγονιού προκαλεί ταλαιπωρία από τα ξημερώματα της Κυριακής για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα για Λαμία και το αντίστροφο. Η αποκατάσταση της κίνησης αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας.
Οι επιβάτες από τον σταθμό της Τιθορέας επιβιβάζονται σε λεωφορεία και μεταφέρονται στο Λιανοκλάδι, από όπου μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρειο Ελλάδα με το τρένο, αλλά και το αντίστροφο.
Αντίστοιχα, όσοι κινούνται με κατεύθυνση προς την Αθήνα φτάνουν με τρένα μέχρι το Λιανοκλάδι από κει επιβιβάζονται σε λεωφορεία μέχρι την Τιθορέα για να συνεχίσουν πάλι με τρένο μέχρι την Αθήνα.
Τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία θεωρείται όμως σοβαρή, καθώς εκτείνεται σε μήκος 27 χιλιομέτρων από το Μπράλο έως το Λιανοκλάδι.
Σύμφωνα με τους τεχνικούς του ΟΣΕ, η ζημιά προκλήθηκε από τον εκτροχιασμό φορείου από το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας χωρίς να το καταλάβει κανείς. Το τρένο συνέχισε την πορεία του και το εκτροχιασμένο φορείο κατέστρεψε της γραμμές.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).