Αποδοκιμασίες για Αναστασίου και Αλαφούζο
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν ο μόνος που αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου τα άκουσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν ο μόνος που αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου τα άκουσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
Λίγα λεπτά μετά τον σφύριγμα του Μάνταλου, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» κατέβηκε από τα επίσημα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια της ομάδας.
Εκεί περίπου 10-15 οπαδοί που προέρχονταν από την «Θύρα 13» πλησίασαν τον Αλαφούζο και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εικόνα της ομάδας και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Από την πλευρά του πρόεδρος του συλλόγου τους ζητούσε να ηρεμήσουν και λίγο πριν μπει στην φυσούνα αποδοκιμάστηκε και αυτός από τον κόσμο που ήταν στις κερκίδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
