
Διάστρεμμα ο Μήτρογλου, χάνει και Γαλατάσαραϊ
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Μπενφίκα. Ο Κώστας Μήτρογλου, αν και ταξίδεψε κανονικά στο Αβέιρο για τη αναμέτρηση με την Τοντέλα, έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Μπενφίκα. Ο Κώστας Μήτρογλου, αν και ταξίδεψε κανονικά στο Αβέιρο για τη χθεσινή αναμέτρηση με την Τοντέλα, έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.
Ο διεθνής σέντερ-φορ θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τρίτης με τη Γαλατάσαραϊ για το Champions League, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει και το ματς της επόμενης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Μποαβίστα.
Από την πλευρά του, ο Σάμαρης αγωνίστηκε κανονικά στο 4-0 επί της Τοντέλα, στο τέλος του παιχνιδιού όμως παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά σε κάθε περτίπωτση δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, αφού είναι τιμωρημένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στη Φυλή – Δύο συλλήψεις
- LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παγιδευμένα 150 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από χανταϊό – Δεν το αφήνουν να δέσει
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ηλεκτρικά πατίνια: Ένας στους τρεις οδηγά χωρίς κράνος
- Ο Δήμαρχος Τανάγρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας