
Διάστρεμμα ο Μήτρογλου, χάνει και Γαλατάσαραϊ
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Μπενφίκα. Ο Κώστας Μήτρογλου, αν και ταξίδεψε κανονικά στο Αβέιρο για τη αναμέτρηση με την Τοντέλα, έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Μπενφίκα. Ο Κώστας Μήτρογλου, αν και ταξίδεψε κανονικά στο Αβέιρο για τη χθεσινή αναμέτρηση με την Τοντέλα, έμεινε τελικά εκτός αποστολής, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.
Ο διεθνής σέντερ-φορ θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τρίτης με τη Γαλατάσαραϊ για το Champions League, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει και το ματς της επόμενης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Μποαβίστα.
Από την πλευρά του, ο Σάμαρης αγωνίστηκε κανονικά στο 4-0 επί της Τοντέλα, στο τέλος του παιχνιδιού όμως παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά σε κάθε περτίπωτση δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, αφού είναι τιμωρημένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Μεσσηνία: 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου
- Προ των πυλών η λειτουργία του νέου ψηφιακού ΜΙΔΑ – Στο στόχαστρο τα αγροτικά ακίνητα, υψηλά πρόστιμα
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες συγκρούσεις και απειλές Τραμπ για πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!
- Πειραιάς: Θρήνος για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε γκαράζ – «Το κορίτσι μου το έχασα» φώναζε η μητέρα της 24χρονης




