
Χωρίς «Τσόρι» και Καμπιάσο ο Ολυμπιακός στη Βέροια
Χωρίς τους Εστεμπάν Καμπιάσο και «Τσόρι» Ντομίνγκες, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θ' αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο (19:30), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Χωρίς τους Εστεμπάν Καμπιάσο και «Τσόρι» Ντομίνγκες, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θ’ αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο (19:30), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Αντίθετα, ο Τζίμι Ντουρμάζ συμπεριελήφθη στην αποστολή από τον Μάρκο Σίλβα, όπως και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό με την απόδοση του στο 2-2 με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.
Παράλληλα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο Νταβίντ Φουστέρ προπονείται σε πιό εντατικούς ρυθμούς και ο Δημήτρης Κολοβός έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ



