
Προχωρά η πρόσληψη 2.000 αναπληρωτών και ωρομίσθιων στα σχολεία
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 2.000 εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών και ωρομισθίων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 10 μηνών. Οι προσλήψεις αφορούν στο σύνολο των σχολικών μονάδων -πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όλες τις δομές ειδικής αγωγής, για το σχολικό έτος 2015-2016.
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 2.000 εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών και ωρομισθίων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 10 μηνών.
Το «πράσινο φως» άναψαν ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Οι προσλήψεις αφορούν στο σύνολο των σχολικών μονάδων -πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όλες τις δομές ειδικής αγωγής, για το σχολικό έτος 2015-2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Πολωνία «παγώνει» την παραχώρηση 14 MiG -29 στην Ουκρανία
- LIVE: Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήριο
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια
- Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι (pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




