Επιχείρησε να ασελγήσει σε 6χρονη σε νοσοκομείο στη Νίκαια
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας ότι άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων».
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας ότι άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης της που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων».
Το σοκαριστικό περιστατικό της απόπειρας παρενόχλησης της ανήλικης μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο, διαδραμματίστηκε σύμφωνα με την καταγγελία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Εκείνη την ημέρα το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία γεγονός που δυσκόλευε τον έλεγχο. Ο δράστης κατάφερε να μπει σε θάλαμο του νοσοκομείου την ώρα που τα παιδιά με τους συνοδούς τους κοιμόντουσαν.
Έγινε γρήγορα αντιληπτός, αλλά κατάφερε να διαφύγει πριν προλάβει το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου να τον εντοπίσει.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αγνώστου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).