Σε Τουρκία, Μαλαισία και Φιλιππίνες τον Νοέμβριο ο Ομπάμα
Tην Τουρκία, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες θα επισκεφθεί 14-22 Νοεμβρίου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος θα παρευρευθεί στη Σύνοδο της G20 στην Αττάλεια στα μέσα του μήνα, ενώ σε Φιλιππίνιες και Μαλαισία θα παρευρεθεί σε συνόδους οργανισμών της νοτιοανατολικής Ασίας.
Tην Τουρκία, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες θα επισκεφθεί 14-22 Νοεμβρίου ο Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.
Στη Τουρκία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των G20, ενώ στις Φιλιππίνες θα συμμετάσχει στη διάσκεψη κορυφής για την Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού (APEC).
Στη Μαλαισία θα συμμετάσχει στη σύνοδο ΗΠΑ-ASEAN (Ένωση των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) και τη σύνοδο κορυφής Ανατολικής Ασίας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας